Web Analytics Made Easy - Statcounter

مردم "بم پشت" همچنان چشم انتظار پایداری خطوط تلفن همراه هستند و از شرایط موجود و قطعی مکرر آنتن و عملکرد شرکت مخابرات استان گلایه جدی دارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  از سراوان، بخش «بم پشت» از توابع شهرستان سراوان با جمعیتی بالغ بر 28 هزار نفر در جنوب سیستان و بلوچستان قرار دارد. قطعی مکرر و چندین ساله آنتن‌دهی تلفن همراه در روستاهای این بخش اعتراض و نارضایتی مردم محلی را در پی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تسنیم در دو سال گذشته در گزارشات متعددی به این موضوع پرداخته است.

حمید درازهی یکی از اهالی بخش بم پشت در گزارش قبل به خبرنگار تسنیم گفته بود: "واقعیت امر این است که دیگر از دست شرکت مخابرات کلافه شده‌ایم؛ در پی هر دوره قطعی، وصل مجدد به طور میانگین پنج تا هفت روز به طول انجامیده که این امر فعالیت‌های اقتصادی، بهداشتی، آموزشی و ... مردم را به طور کامل مختل کرده و عملاً ارتباط روستاهای بم پشت با دنیای بیرونی را قطع کرده است".

روابط عمومی اداره‌کل مخابرات استان سیستان و بلوچستان نیز هفته گذشته پس از پیگیری فراوان در این خصوص به تسنیم اعلام کرده بود: "چون منطقه کوهستانی بادخیز است شدت باد باعث قطعی فیبر شده که همکاران ما در حال رفع مشکل هستند؛ البته عمده قطعی فیبر در بیشتر مناطق عمدی و توسط عده ای افراد خرابکار صورت می‌گیرد".

حالا اما دوباره آنتن در این روستاهای بخش بم پشت قطع شده است؛ مخاطبان تسنیم در تماس‌هایی با خبرنگاران تسنیم تاکید داشته‌اند که "هر چند وقت یک بار این قطعی‌های چند روزه ادامه دارد".

‌مصائب ارتباطات در بلوچستان/ داستان تکراری قطعی‌های چند‌ روزه آنتن تلفن همراه در "بم پشت"پیگیری تسنیم نتیجه داد؛ مشکل آنتن‌دهی تلفن همراه در "بم پشت" سراوان برطرف می‌شودپیگیری گزارش| «کلید قطع انتن دهی» در دست خرابکاران/ فیبرهای نوری بم پشت باز هم قطع شد

رئیس شورای بخش بم پشت در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در طول یک ماه ما حداقل سه تا چهار بار قطعی آنتن‌دهی در روستاهای بم پشت داریم؛ این قطعی در اکثر مواقع به چند روز و هفته ها به طول می‌انجامد. قطعی این بار آنتن‌دهی تلفن همراه همچنان ادامه دارد و باعث رنجش مردم محلی شده به نحوی که برای یک تماس باید مسیری چند ساعته خاکی و صعب‌العبور را طی کنیم.

مسلم آسکانی تصریح کرد: در حالی که از روستاهای سایر نقاط کشور خبرهای تغییر نسل‌ها و بهره‌مندی از اینترنت پرسرعت به گوش می‌رسد، در روستاهای بخش بم پشت اما هنوز برای برقراری یک ارتباط تلفنی دچار مشکل هستند.

وی با اشاره به این نکته که برای خدمت‌رسانی و همکاری در این حوزه آماده هستیم، عنوان کرد: مجموعه شورای بخش بم پشت، در صورت امکان و بنا بر اختیارات و بضاعت موجود تلاش می‌کند بستر و زمینه لازم را برای رفع چنین مشکلاتی فراهم کند، اما رفع این نارسایی‌ها به صورت مستقیم در اختیارات شورای بخش نیست و ما از باب انعکاس مشکلات و همیاری برای بهبود نارسایی‌های احتمالی در این بخش، در حوزه‌های مختلف از هیچ اقدام سازنده‌ای دریغ نخواهیم کرد.

آسکانی اضافه کرد: بروز اشکال و نارسایی در هر حوزه‌ای اجتناب‌ناپذیر است و نمی توان انتظار داشت که در فرآیند خدمات‌رسانی، هیچ‌گونه انسدادی به وجود نیاید اما می‌طلبد دستگاه‌ها و متولیان امر نسبت به رفع اختلالات، شتاب و سرعت عمل هر چه بیشتری نشان دهند.

رئیس شورای بخش بم پشت خواسته‌های مردم بم پشت را اینگونه بیان کرد: ارتباطات پایدار و زمینی شدن فیبر نوری از خواسته‌های اساسی و به حق مردم مرزدار بخش بم پشت است و با توجه به موقعیتی و سطح پوششی که سایت دکل "چاه بلند(بلبل)" دارد و با توجه اینکه مسیر راه احداث و دکل مورد نظر نصب شده، اگر در مراحل برق‌رسانی تسریع شود، می‌توان ارتباط تلفنی پایدار در اکثر روستاهای بخش بم پشت برقرار کرد که از دیگر خواسته‌های مردم مرزدار اجرای هرچه زودتر این پروژه است.

انتهای پیام/394/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان آنتن دهی تلفن همراه بخش بم پشت شورای بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۱۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف بزرگترین پرونده ثبتی کشور پس از نیم قرن

قدس آنلاین: زمانی شایع شده بود که بیش از دو تا سه برابر مساحت جزیره قشم برای زمین‌های آن سند صادر شده و در دستان مردم قرار دارد حالا اما مردم این جزیره بدون دغدغه مال و زمین‌شان می‌توانند از دغدغه و چالش پنجاه و دو ساله فارغ شده و با دریافت اسناد قطعی املاک خود سری آرام بر بالین بگذارند.

این ماجرا از آنجا آغاز شد که به گفته مهدوی مجد دادستان قشم  وزارت تعاون و امور روستایی رژیم قبل  در سال ۱۳۵۱ تبرای عرصه و زمین جزیره قشم تقاضای ثبت و صدور سند می‌کند و نماینده این وزارتخانه به دلیل فقدان دفتر ثبت اسناد در جزیره قشم نماینده ثبت از دفترخانه سیار شماره ۶ اداره ثبت شهر رفسنجان ممامور به حضور در جزیره قشم و صدور اسناد مالکیت برای املاک این جزیره می‌شود و  ۷ هزار و ۱۴۲ سند صلح به مساحت ۲۴۰۰ هکتار برای اهالی وقت این جزیره صادر می‌کند که بعدها به همین دلیل ین اسناد به سندهای رفسنجان موسوم و معروف می‌شود و بزرگترین پرونده اختلافات و مناقشه ملکی در کشور را رقم می‌زند.

این موضوع  به آن دلیل رخ می دهد در اسناد صادر شده حدود اربعه مشخص و دقیقی نداشته و در آن نوع ملک که مسکونی بوده با زراعی و نخلستان مشخص نشده بود و به مرور زمان پرونده‌های اختلاف و نزاع متعددی را در محاکم رقم زد.

پس از نیم قرن با تدوین برنامه تحول قضایی و اهتمام رئیس قوه قضائیه به حل و فصل معضلات و چالشهای کهنه و حل نشده دستگاه قضا در کنار موضوعات مختلفی چون توجه به اموال رسوبی در گمرکات، پرونده های متروکه و بلاتکلیف، سماندهی رویه های قضایی، حل و فصل این پرونده که سرنوشت هزارات خانوار را در جزیره قشم تحت تاثیر قرار داده بود نیز مورد توجه قرار گرفت.

با ماموریت محول شده به دادستان کل استان هرمزگان جلسه‌ای با شورای حفظ حقوق بیت‌المال در مرکز استان برگزار و قرارگاهی برای ساماندهی اسناد رفسنجان تشکیل می‌شود.

دادستان قشم اظهار داشت: این قرارگاه با ترکیب نمایندگان دادگستری شهرستان، منطقه آزاد قشم، اداره ثبت اسناد، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی ماموریت جانمایی، نقشه یرداری و تفسیر  نقشه های هوایی را به شرکتهایی که وزارت جهاد کشاوری معرفی کرده واگذار می کند و پس از انجام بررسی های فنی نتیجه کار به قرارگاه مذکور  ارائه شده و پس از پژوهاشهای نهایی و کارشناسی حدود دقیق املاک هالی جزیره قشم معین و اسناد جدید و قطعی برای آنها صادر می شود.

هیئت رسانه‌ای که به همت قوه قضائیه برای بررسی و بازدید و نظارت بر برنامه‌های تحولی و دستاوردهای ودره تحول در این استان به قسم سفر کرده بودند روز گذشته با حضور در روستای سهیلی جزیره قشم که نام پر گردشگرترین روستای ایران و روستای نمونه گردشگری  را یدک می‌کشد و در نوروز امسال توانسته بیشترین بازدیدکننده را جذب کند در آیین واگذاری اولین اسناد قطعی به مردم این منطقه حضور یافت. اتفاقی که پس از نیم قرن به یکی از دغدغه های بزرگ سکنه این منطقه که حالا بسیاری از مالکان اولیه ان دیگر در قید حبات نیستند پایان داد.

قابل توجه اینکه با همکاری و همراهی دولت سیزدهم تمامی هزینه نقشه برداری‌هالی هوایی، جانمایی دقیق و تعیین حدود اربته و هزینه صدور اسناد قطعی و تک برگ جدید برای اهالی بومی جزیره قشم توسط سازمان توسعه و عمران این جزیره تقبل شده و خدمات فوق کاملا رایگان به مردم این جزیره ارائه شد.

انتهای پیام/

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • توسعه آبزی‌پروری خرد معیشتی در سواحل روستایی بوشهر
  • وزیر ارتباطات: با تولید تلفن همراه ایرانی قصد رقابت با مدل های موجود را داریم (فیلم)
  • جمهوری‌خواهان آمریکا: رابرت مالی اسناد محرمانه را در تلفن همراه شخصی‌اش نگهداری می‌کرد
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • تعیین تکلیف بزرگترین پرونده ثبتی کشور پس از نیم قرن
  • پیام اپراتور ایتالیایی برای صهیونیست‌ها: به فلسطین خوش آمدید
  • پایان راه موبایل قاپان با شلیک پلیس
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟