Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مردم به ویژه در مناطق روستایی و صعب‌العبور استان از عدم آنتن‌دهی تلفن همراه و اینترنت گلایه‌مند هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید علی احمدزاده ظهر امروز در نشست مدیرعامل شرکت ایرانسل اظهار داشت: هر نقطه‌ای از استان که بازدید داشتم مردم از عدم آنتن‌دهی تلفن همراه و نبود اینترنت گلایه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: شبکه‌های تلویزیونی در این مناطق هم با مشکلاتی مواجه است که امسال اعتبار گذاشتیم تا صدا و سیما این مورد را رفع و مردم در مناطق دورافتاده دسترسی داشته باشند.

وی از اقدامات مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ابراز رضایت کرد و گفت: استان نیازمند کار جهادی است لذا حوزه فناوری اطلاعات طرح‌های محرومیت‌زدایی خود را برای تامین اعتبار از مرکز ارائه دهد.

وی خاطرنشان کرد: شورای شهر یاسوج برای نصب هر دکل از اپراتورها 200 میلیون مطالبه کرده که در مرکز کشور هم چنین رقمی نیست بنابراین معاون عمرانی این موضوع را حل کند تا اپراتورها بتوانند در استان سرمایه‌گذاری کنند.

در ادامه کیامرث حاجی‌زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سایر استان‌ها مردم در نقاط کور آنتن ندارند اما در کهگیلویه و بویراحمد که استان بلاخیزی است در شهرها چنین مشکلی داریم.

وی با بیان اینکه در چند مورد از جمله حوزه ارتباطات و فناوری نیازمند طرح جامع هستیم گفت: مخابرات در استان پای کار بیاید.

در ادامه بیژن عباسی‌آرند با اشاره به اینکه کهگیلویه و بویراحمد از عقب‌ماندگی تاریخی نسبت به سایر نقاط کشور رنج می‌برد، گفت: 100 سایت تلفن همراه برای استان پیش‌بینی شده که بالغ بر 40 مورد آن انجام و 65 هزار جمعیت روستایی تحت پوشش قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت ایرانسل بیان کرد: طرحی در دست اجرا است که تا پایان سال آمار روستاهای بالای 20 خانوار که تحت پوشش تلفن همراه قرار ندارند به 30 روستا کاهش می‌یابد که در فاز بعدی این روستاها دیده می‌شوند.

عباسی‌آرند عنوان کرد: برای امسال 18 سایت پیش‌بینی شده است، ضمن اینکه اولین سایت نسل پنجم شهریور در یاسوج نصب می‌شود.

راه‌حل موقتی مخابرات برای جبران خسارات آتش سوزی اخیر/ تلفن‌های ثابت قطع شده به شماره همراه منتقل می‌شودماموریت وزارت ارتباطات برای بررسی وضعیت مراکز مخابراتی

وی عنوان کرد: برای سال جاری 370 کیلومتر فیبر نوری به استان اختصاص و هزینه‌های آن تامین شده که با برنامه‌هایی که در دست اجرا داریم استان ظرف یکسال و نیم آینده به متوسط کشوری می‌رسد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری کهگیلویه و بویراحمد استانداری کهگیلویه و بویراحمد کهگیلویه و بویراحمد تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۶۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟

ایتنا - دو سال پیش، یک پزشک در شهر برست فرانسه کمپینی راه اندازی کرد تا مردم را وادار کند که گوشی‌های هوشمند خود را زمین بگذارند.
یانیک گیلودو، پزشک ورزشی در مرکز بیمارستان دانشگاه برست (CHU)، می‌گوید که حدود سه چهارم از ۵۰۰ شرکت‌کننده‌ در این چالش که مورد بررسی قرار گرفتند، نتوانستند استفاده از تلفن همراه خود را یک ساعت در روز کاهش دهند.

او می‌گوید با بررسی این افراد متوجه شده است که ۹۰ درصد از افرادی که موفق به کاهش استفاده تلفن همراه شده بودند، فعالیت جسمی بیشتری داشتند.

حالا این پزشک کتابی به زبان فرانسه تحت عنوان «گوشی‌های هوشمند می‌کشند» نوشته که در آن درباره تاثیرات منفی گوشی‌های هوشمند بر سلامت هشدار داده است و توصیه می‌کند که استفاده از آن را کاهش دهیم.

او می‌گوید که همیشه درباره رابطه بین تلفن‌ همراه و سبک زندگی بی‌تحرک کنجکاو بوده است. بسیاری از ما هنگام استفاده از گوشی‌های هوشمند روی یک صندلی یا کاناپه می‌نشینیم و گاهی دراز می‌کشیم. اگر یک ساعت بیشتر از تلفن همراه استفاده کنیم یعنی یک ساعت بیشتر نشسته‌ایم.

به گفته این پزشک مطالعات اخیر نشان می‌دهد که سبک زندگی بی‌تحرک یک عامل خطرناک برای بیماری‌های مزمن مانند دیابت، سکته، بیماری‌های قلبی، برخی سرطان‌ها و غیره است.

 

اندرو لپ، استاد دانشگاه کنت در ایالات متحده نیز که پیش‌تر مطالعه‌ای درباره رابطه تلفن‌همراه و میزان تحرک بدنی انجام داده، می‌گوید: «ما بررسی‌های متعددی در خصوص بی‌تحرکی، فعالیت بدنی و استفاده از تلفن همراه انجام داده‌ایم. بدون شک افرادی که بیشتر از تلفن همراه استفاده می‌کنند زمان بیشتری را در حالت نشسته سپری می‌کنند.»

این استاد دانشگاه افزود کسانی که حین ورزش یا پیاده‌ روی، با تلفن همراه صحبت می‌کنند یا پیامک می‌خوانند و ارسال می‌کنند، سرعت ورزش کردنشان هنگام استفاده از گوشی هوشمند کاهش میابد.

در مطالعه‌ای که سال ۲۰۱۹ نتیجه آن در ژورنال «Digital Health» منتشر شد، آقای لپ و همکارانش نوشتند که استفاده زیاد از تلفن همراه می‌تواند منجر به پدیده‌ای شود که این محققان نامش را «سیب زمینی فعال کاناپه» گذاشتند.

به گفته این محققان، هرچند این افراد شرایط لازم برای فعالیت بدنی را دارند اما بسیار کم تحرک هستند.

آقای لپ گفت که به طور کلی، نشستن طولانی مدت تاثیرات منفی بر سلامت دارد و کسانی که بیشتر از تلفن همراه استفاده می‌کنند در معرض خطر هستند.

آیا کم‌تحرکی تنها تاثیر استفاده از گوشی‌های هوشمند است؟
پل الیوت، استاد امپریال کالج لندن، در حال بررسی تاثیر گوشی‌های هوشمند بر سلامت انسان است.

او و همکارانش در مطالعه‌ای که اخیرا منتشر شده است، نوشتند که استفاده از تلفن‌همراه خطر ابتلا به سرطان مغز را افزایش نمی‌دهد.

 

این مطالعه که بزرگ‌ترین تحقیق چند ملیتی درباره تاثیرات تلفن‌ همراه بر سلامت است از سال ۲۰۰۷ آغاز شده و محققان در آن ۲۵۰ هزار کاربر را مورد بررسی قرار داده‌اند.

به دلیل ماهیت این مطالعه استفاده کنندگان از تلفن همراه قبل از ابتلا به بیماری خاصی مورد بررسی قرار می‌گیرند و تا سال‌ها بعد زیر نظر قرار خواهند گرفت.

آقای لیوت گفت در این مطالعه علاوه بر سرطان مغز، طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها دیگر مانند سایر سرطان‌ها، بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های عصبی و بیماری‌های مربوط به باروری نیز مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

این محقق همچنین یکی از نویسندگان مطالعه‌ای بود که به بررسی استفاده از فناوری دیجیتال بر روی شاخص توده بدنی (BMI) در نوجوانان پرداخته بود و نتیجه آن در سال ۲۰۲۱ منتشر شد. محققان در این مطالعه دریافتند که میان فناوری دیجیتال و بروز این توده‌ها در نوجوانان ارتباط وجود دارد که «تا حدی ناشی از خواب ناکافی» است.

یانیک گیلودو می‌گوید زمانی که سیاست‌گذاران به دنبال راه‌ حل‌هایی برای جلوگیری از عدم تحرک فیزیکی فکر هستند باید کاهش استفاده از گوشی‌های هوشمند را نیز مورد توجه قرار دهند.

این پزشک توصیه می‌‌کند از تغییرات کوچکی مانند خاموش کردن تلفن در هنگام شام، ۴۵ دقیقه قبل از خواب و همچنین خاموش کردن آن در جلسات کاری شروع کنیم و به تدریج استفاده از تلفن همراه را کاهش دهیم.

دیگر خبرها

  • اعتبارات بنیاد شهید در حوزه درمان به ۱۸ هزار میلیارد تومان رسید
  • تصمیم‌گیری برای تغییر مدیران بر عهده دولت است
  • قطعی برق برخی از مناطق یاسوج
  • اجلاسیه شهدای بهمئی برگزار می‌شود
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • ناگفته های کهگیلویه و بویراحمد در گفتن نگین
  • پیام اپراتور ایتالیایی برای صهیونیست‌ها: به فلسطین خوش آمدید
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • یک میلیون و ۳۱۸هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‎های استان انجام شد
  • یک میلیون و۳۱۸هزارقطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد